WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

CV ketel onderhoud Utrecht: praktische informatie

CV ketel onderhoud Utrecht

Ondervind jij problemen met de CV ketel? Vaak gaat dit gepaard met kosten waar je niet op zit te wachten en je zit tegelijkertijd ook nog eens zonder warm water. Dat is geen pretje en dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer hebben opgelost. Wij zijn de loodgieter in Utrecht die klaar staat voor dit soort problemen en jou weer snel in heet water wil voorzien. Dat willen wij ook nog eens doen voor een aantrekkelijke prijs, omdat wij willen dat iedereen in Utrecht en omgeving gebruik kan maken van onze diensten. De drie kernwaarden van ons bedrijf zijn prijs, snelheid en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat we deze kernwaarden altijd nastreven.

Welke werkzaamheden doen wij voor CV Ketels?

cv ketel onderhoud utrechtWij zijn in principe voor alle werkzaamheden voor CV ketels in te schakelen. Daarbij komen wij langs bij consumenten aan huis, maar ook bij bedrijven. Onze loodgieters zijn bekend met alle CV ketels die bij mensen in huis worden gebruikt en de CV ketels in bedrijfspanden zijn voor hen ook niet onbekend. Hieronder vind je meer informatie over de werkzaamheden die onze loodgieters aan de ketels verrichten.

  • Wanneer je last hebt van een storing bij de CV ketel of wanneer de ketel defect is dan kunnen wij een loodgieter bij jou langs sturen. Een loodgieter komt altijd bij je aan huis om het probleem te fixen. Onze loodgieter gaat pas weer weg wanneer het probleem met de ketel is opgelost en wanneer er weer warm water door de leidingen heen stroomt. In sommige gevallen komt het echter voor dat de loodgieter adviseert om een nieuwe CV ketel aan te schaffen. Dit is vaak het geval bij een oudere CV ketel. De kans bestaat dan namelijk dat een ketel na reparatie snel weer kapot kan gaan.
  • De installatie van een nieuwe ketel. Heb jij besloten om een ketel te kopen? Dan kun je dat het beste laten doen door een ervaren loodgieter. Een loodgieter weet exact hoe de CV ketel geïnstalleerd moet worden. Daarnaast kan hij er voor zorgen dat de ketel op de juiste wijze wordt afgesteld, zodat deze zo efficiënt mogelijk water verwarmt. Hierdoor kun je direct besparen op de energiekosten.
  • Onderhoudsbeurten. Regelmatig onderhoud aan de CV ketel is erg belangrijk. Hiermee kunnen storingen worden verholpen en kunnen defecten worden voorkomen.

Een loodgieter in Utrecht inschakelen

Wanneer je een loodgieter nodig hebt kun vandaag nog contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Contact opnemen doe je via het telefoonnummer op onze website of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerker zorgt dat er direct een gepaste afspraak wordt ingepland. Is een loodgieter langs geweest en is het probleem met de CV ketel opgelost of is er een nieuwe ketel geïnstalleerd? Dan willen wij graag nog even snel een evaluatie houden over het geleverde werk. Op deze manier zijn wij er zeker van dat het probleem op de gewenste manier is opgelost.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button