LOODGIETER BILTHOVEN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER BILTHOVEN: praktische informatie

Bilthoven, een ontzettend mooie en leuke plek in Nederland. Wat dit plekje zo apart maakt zijn de vriendelijke inwoners en werkenden. Overal in Bilthoven zijn glimlachjes aan te treffen en dat vinden wij zo fijn. Helaas hebben wij opgemerkt dat de inwoners en/of werkenden in Bilthoven het altijd zo druk hebben. Wij weten dat Nederlanders hard werkende mensen zijn en dat zij daarom weinig tijd over hebben om bijvoorbeeld huishoudelijke klusjes zelfstandig te verrichten. Ben jij ook één van deze inwoners en/of werkenden in Bilthoven? Heb jij huishoudelijke klusjes in jouw huis en/of de werkplek die jij gedaan wilt hebben? Vandaag is dan de gelukkigste dag van jouw leven, want wij kunnen jou helpen hiermee! Heb jij enig idee wie wij zijn en waarom wij ons focussen op de hard werkende inwoners en/of werkenden in Bilthoven? Lees verder om meer over ons en onze diensten te weten!

Loodgieter BilthovenWij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Bilthoven en opereren al jaren in deze branche. De laatste tijden hebben wij opgemerkt dat de vraag naar loodgieters in Bilthoven groter is geworden, daarom proberen wij hierop in te spelen. Een andere reden hebben we reeds aangegeven en dat is dat wij altijd vriendelijke mensen zijn tegengekomen in Bilthoven. Hierdoor hebben wij meer motivatie gehad om werkzaamheden voor deze doelgroep uit te voeren. Wij vinden het heel prettig om blije gezichten te zien voor- en nadat wij onze werkzaamheden verricht hebben. Voor de inwoners en/of werkenden in Bilthoven hebben wij een belangrijke doelstelling vastgesteld en dat is dat wij ten alle tijden kwalitatief werk voor hen willen opleveren. Dit komt doordat wij steeds meer en meer blije gezichten willen zien. Het doet ons heel goed om positieve feedback van onze bestaande klanten in Bilthoven te ontvangen. Heb je nu het vertrouwensgevoel gehad in ons? Wens jij je nu aan te schuiven in ons klantenbestand? Voel je vrij om voor onze diensten te kiezen!

Alle diensten die wij aan jou kunnen aanbieden, zul je zeker wel tenminste één keer in jouw woon- en zelfs werkomgeving behoeven. Denk hierbij aan de volgende vier categorieën:
1. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
2. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van sanitair.
3. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van rioleringen.
4. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van verwarmingen.

Wij hebben bewust gekozen om een indeling te maken tussen deze vier hoofdafdelingen. Jij kunt dus specifiek kiezen wat jij precies wilt als ‘sub dienst’, om het zo te noemen. Een voorbeeld hiervan is het ontstoppen van jouw riolering.

Loodgieter Bilthoven

Er zijn natuurlijk heel wat redenen die maken dat wij de beste keus zijn voor jou. Indien jij diensten bij ons afneemt, zul je er zeker alleen maar voordelen aan hebben. Denk bij deze dus aan de volgende redenen:
• Wij hebben tot nu toe positieve feedback ontvangen van onze klanten. Zij zijn heel vaak terug gekomen om gebruik te maken van onze overige diensten. Wij hebben zodoende het gevoel gehad dat zij ons vertrouwen.
• Onze loodgieters gaan zo vriendelijk en gemotiveerd de loodgieterswerkzaamheden uitvoeren bij jou. Op die manier kun jij je altijd op jouw gemak voelen. Wees dus niet bang om jouw probleempje toe te lichten aan ons team, want wij hebben altijd een luisterend oor voor jou. Zodoende kan ons team het probleempje sneller en beter snappen en kunnen de werkzaamheden gerichter worden uitgevoerd.
• Ons kantoor is niet ver gevestigd van jou, dus dat wilt zeggen dat ons team voordat je denkt al aanwezig is bij jou! Hierdoor kunnen al jouw huishoudelijke klusjes sneller gefixeerd worden.
• Wij houden ten alle tijden rekening met jouw drukke schema en hebben het liefst dat jij de loodgieterswerkzaamheden niet zelfstandig uitvoert. Dit zijn wij van mening, omdat wij al jaren in deze branche opereren en kunnen aangeven dat het loodgieterswerk heel erg zwaar en vermoeiend is. Denk er maar aan dat loodgieters dankzij de werkdruk:
o Minder slapen
o Minder gezond eten
o Minder gezond drinken
o Vermoeid zijn
Je ziet dus dat het werk van loodgieters niet te onderschatten is. Bespaar jezelf en laat de werkzaamheden voor ons over, want daarom zijn wij de beste loodgieters voor jou!

Wij hopen dat wij aan de hand van de bovenstaande informatie ook, net als onze bestaande klanten, het vertrouwen in ons team hebben kunnen inwinnen. Wat wij jou willen attenderen is dat water heel erg gevaarlijk is. Dit zijn wij van mening, omdat wij de meeste lekkages hebben aangetroffen op plekken waar water zich bevindt. Wees dus alert, wacht niet te lang en schakel ons team in!

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button