WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

Verstopping Utrecht: praktische informatie

Verstopping Utrecht

Vaak ontstaan verstopping in een van de leidingen in huis doordat mensen verkeerde dingen door de afvoer heen proberen te spoelen. Denk bijvoorbeeld aan grote voorwerpen die mensen in het toilet gooien en vervolgens doortrekken. Vaak wordt gedacht dat een voorwerp weg is, omdat het niet meer te zien is in de wc. Echter is de kans groot dat het verder in de leiding vast komt te zitten. Op dit moment is de kans groot dat het water nog wel weg stroomt. Dat komt doordat er nog steeds water langs het voorwerp heen kan spoelen. Wanneer er later andere spullen door de wc worden gespoeld dan kan dit weer vast blijven zitten achter het voorwerp wat eerder is doorgespoeld. Op deze manier kan er een verstopping ontstaan in de wc en dat kan erg vervelend zijn. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk hebben verholpen.

Wat te doen bij een verstopping in huis

verstopping utrechtHet voorgaande verhaal hoeft niet alleen het geval te zijn bij een toilet. Het gebeurt ook erg vaak dat mensen etensresten door de afvoer in de keuken heen wegspoelen. Ook de etensresten kunnen opstapelen in de afvoer, waardoor er uiteindelijk een verstopping ontstaat in de keuken. Datzelfde geldt voor de afvoer in de douche. Wanneer er erg veel haar komt in het putje van de douche dan zal dit op den duur ook een verstopping worden.
Wanneer je een verstopping hebt dan wordt het aangeraden om dit aan een ervaren loodgieter over te laten. Uiteraard kun je het proberen te ontstoppen met een ontstopper, maar wanneer dit niet werkt is het niet verstandig om de leidingen zelf los te gaan halen. De leidingen dienen namelijk weer op de juiste manier te worden gemonteerd. Wanneer dit niet het geval is dan kunnen ze later gaan lekker met alle gevolgen van dien.

Schakel een loodgieter in Utrecht in

Wanneer je besluit om bij ons een loodgieter in te schakelen dan zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk bij jou aan huis staat. Dit kan zelfs nog binnen het uur zijn! Onze loodgieters kennen de wegen in Utrecht en weten hoe ze snel bij jou aan huis moeten staan. Een afspraak maken we uiteraard wanneer jij thuis bent. Wanneer je contact met ons opneemt kun je aangeven op welk moment het jou het beste uitkomt.
Een van onze loodgieters beschikt over het juiste gereedschap om een verstopping snel te verhelpen. Wanneer we dus bij jou aan huis zijn dan zorgen we er voor dat het probleem ook binnen een mum van tijd is verholpen. Onze loodgieters al verstoppingen op de raarste plekken meegemaakt. Zij kijken dan ook nergens meer vreemd van op en zien iedere verstopping weer als een nieuwe uitdaging.
Op het moment dat je met ons contact opneemt is het voor ons belangrijk om te weten wat er exact aan de hand is. Wanneer wij weten waar het lek zich begeeft en de ernst er van kunnen wij er beter op inspelen door de juiste persoon langs te sturen met het juiste gereedschap.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button