WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

Lekkage Utrecht: praktische informatie

Lekkage Utrecht

Een lekkage in of aan huis kan behoorlijk vervelend zijn. Een lekkage kan namelijk onverwachte kosten met zich mee brengen. Deze kosten zit je vaak niet op te wachten. Daarnaast kun je tijdelijk geen water gebruiken op de apparaten die verbonden staan met de leiding welke een lek heeft. Een lekkage kan ook op andere plekken in of aan huis ontstaan, zoals een lekkage in het dak of in het dakterras. In alle gevallen is het zaak om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen. Zo duur hoeft een afspraak met een loodgieter echter ook nog niet te zijn. Wij zijn namelijk een goedkope loodgieter in Utrecht welke jou graag verder helpt bij het repareren van het lek.

Help ik heb een lekkage in huis

lekkage utrechtKom jij water tegen in huis op plekken waar het niet behoort te staan? Dan heb jij waarschijnlijk last van een lekkage. Wanneer je het water tegenkomt op de vloer dan kan dit in de vloer gaan trekken. Wanneer er water in de vloer trekt dan kan de vloer hier van gaan rotten. De kosten voor het repareren van een lekke leiding is niks vergeleken met het vervangen van een gehele vloer. Het kan ook zijn dat er water in de muren of het plafond gaat trekken. In dat geval kan de muur of het plafond gaan rotten. Net zoals bij een verrotte vloer ben je bij een verrot plafond of verrotte muren erg ver van huis. Daarom is het zaak om direct te handelen wanneer je een lekkage tegenkomt.
Het eerste wat je dient te doen wanneer je een lekkage tegenkomt is de hoofdkraan afsluiten. Doordat de hoofdkraan wordt afgesloten kan er geen verder wateroverlast worden veroorzaakt. Nadat je de hoofdkraan hebt afgesloten is er nog steeds ergens een lekkage aanwezig. Het lekkage dient nog steeds gerepareerd te worden. Zelf is het lastig om dit te repareren. Er kan snel iets mis gaan wat hogere kosten met zich meebrengt. Wanneer je in Utrecht of de omgeving van Utrecht woont dan kun je bij ons een goedkope loodgieter inschakelen die een lekkage direct kan komen repareren. Wij beschikken over een team van loodgieters die de omgeving van Utrecht door en door kennen en snel bij jou aan huis staan.

Over onze loodgieters

Wij sturen onze loodgieters dagelijks op pad met het beste gereedschap waarmee zij iedere dag weer lekkages repareren bij mensen aan huis. Onze loodgieters hebben een klus snel afgerond en voor je het weet zijn ze weer weg bij jou thuis. Wanneer onze loodgieters langs zijn geweest dan ben jij er zeker van dat het lekkage op de juiste manier is gerepareerd. Wij willen de beste kwaliteit garanderen en met de jarenlange ervaring van onze werknemers weten zij als geen ander hoe een lekkage op de juiste manier gerepareerd moet worden. Dat alles willen wij voor een zeer aantrekkelijk prijs doen voor onze klanten. Wij willen er zeker van zijn dat iedereen in Utrecht en omgeving gebruik kan maken van onze diensten.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button