LOODGIETER DEN DOLDER NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER DEN DOLDER: praktische informatie

Zelfs als je een “doe-het-zelver” bent, zal er een tijd komen dat je een loodgieter moet inhuren. Sommige taken zijn immers gewoon te zwaar om zelf te doen of zijn misschien zelfs onveilig om te doen zonder de hulp van een professional. Als je een loodgieter moet bellen, wees er dan slim mee. Bel Loodgieter Den Dolder. Wij zijn het sanitairbedrijf om te vertrouwen op jouw behoeften aan residentiële en commerciële sanitaire voorzieningen in de regio. We kunnen alles aan, van verstopte afvoeren tot nieuwe badkamerinstallaties, met de professionaliteit die je nodig hebt en verdient. We werken snel, efficiënt en leveren altijd perfecte resultaten. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie en een gratis offerte.

Verstopte afvoer en afvoerreiniging

Een verstopte afvoer is al erg genoeg – waarom zou het erger worden? Conventionele afvoerreinigers bevatten giftige chemicaliën zoals natriumhydroxide, het actieve ingrediënt in chloor. De dampen kunnen ademhalingsmoeilijkheden en misselijkheid veroorzaken; het product kan je huid verbranden. Bovendien kunnen afvoerreinigers reageren met ammoniak, een ander gebruikelijk ingrediënt in huishoudelijke reinigingsmiddelen, om een ​​vorm van chloorgas te produceren. Ten slotte kan hun corrosieve werking de leidingen beschadigen. De veiligste manier om een ​​verstopte afvoer te verwijderen, is door contact op te nemen met ons. Wij kunnen gemakkelijk klompen in jouw gootsteen, douche of badkuip verwijderen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

  • Sanitair- en rioleringssysteem

Het sanitair- en rioleringssysteem van jouw huis is waarschijnlijk vanaf het moment dat het werd gebouwd onderdeel van jouw huis. Tenzij je in een gloednieuw huis woont, kunnen jouw riool- en afvoerpijpen erg oud zijn. Voor oudere woningen betekent dit dat er op een gegeven moment een goede kans is op een afvoer- of rioollijnuitgave. Je kunt last krijgen van vetproblemen, geur, afvalwater dat jouw afvoer afvoert, of een overlopend toilet. Als ons bij het eerste teken van een probleem noemt, kunnen we jouw sanitair systeem grondig inspecteren en reparaties uitvoeren om te voorkomen dat kleine problemen groter worden.

  • Nooddiensten

Wij bieden 24 uur sanitaire nooddiensten. Sanitaire problemen treden onvermijdelijk op in de slechtst mogelijke tijd. Of het nu op een avond is met een volledig huis van gasten, een weekend om te ontspannen of op een speciale vakantie. Als je een waterlek, een gebarsten waterpijp of kapotte waterverwarmer ervaart, is het eerste wat je wilt doen, de inkomende waterbron afsluiten en vervolgens de professionele loodgieters van Den Dolder bellen.

  • Reparatie / installatie van warm water

Boilers worden in de loop van de tijd verwaarloosd. Boilers gaan zo lang zonder problemen, ze worden over het algemeen als vanzelfsprekend beschouwd. Hoe eerder je ons belt, hoe meer tijd en geld we je kunnen helpen besparen als het aankomt op de behoeften van jouw waterverwarmer. Veel problemen met de waterverwarmer kunnen, als ze tijdig zijn aangepakt, worden gerepareerd. Indien je de problemen niet oppakt, kunnen dezelfde problemen de waterverwarmer verpesten en een vervanging vereisen. Wij hebben de kennis om jouw boiler in topconditie te houden! Onze kwaliteitstechnici hebben de kennis en vaardigheden om alle soorten waterverwarmerreparaties en -installaties uit te voeren.

  • Sanitair check-ups

Als een probleem zich voordoet in een deel van jouw leidingen, kan dit een aanwijzing zijn voor een groter probleem dat jouw hele sanitair systeem beïnvloedt. Een langzame afvoer kan wijzen op een verstopte buis, een druppelende kraan kan een teken zijn van een versleten wasmachine, of een lopend toilet kan je honderden dollars extra kosten. Bel de experts of bezoek de website, loodgieterutrecht030.nl om een check-up in te plannen.

We krijgen de klus snel en correct gedaan

Wij bieden een breed scala aan sanitaire reparaties en -services. Wij bieden loodgietersdiensten voor alles, van reparaties aan leidingen en lekken, tot onderhoud, inspectie en vervanging van rioolleidingen. We bieden ook vervangingen voor warmwaterboilers, waaronder upgrades voor moderne zonneboilers of tankloze warmwaterboilers. Wij bieden vriendelijke, snelle service en reparaties en garanderen dat je tevreden zult zijn met ons werk.

Loodgieter Den Dolder

Wij zijn jou lokale sanitair experts. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en ervaren en bieden de meest professionele service voor elke sanitair reparatie- en servicewerkplaats. Wanneer je met Loodgieter Den Dolder werkt, kun je er zeker van zijn dat je de beste service en reparaties krijgt. We zijn toegewijd aan klantenservice en willen ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met ons werk.

Haal het allerbeste en niets minder

Omdat we lokaal worden gerund en beheerd, leven en werken we in de gemeenschap. Als jouw buurman en lokaal sanitairbedrijf, willen we je hetzelfde hoogwaardige onderhoud, noodreparaties, inspecties en algemene sanitaire diensten bieden die we leveren op ons eigen residentiële en commerciële vastgoed. We behandelen je alsof je onze buren bent en respecteren jouw wensen en ook eigendommen. Je kunt ons vertrouwen.

Volg ons op Social Media
Home     Diensten    Over ons     Contact

LoodgieterAmsterdam020

Orteliusstraat 152A
Amsterdam,
Noord-Holland
1058AV

Phone: 020 – 261 57 41

Openingstijden: maandag t/m zondag (24/7)

020 – 261 57 41
Call Now Button