LOODGIETER HOUTEN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER HOUTEN: praktische informatie

Laat een sanitair probleem jouw tijd niet verstoren. Bel de professionele loodgieter van Houten voor de resultaten die je nodig hebt voor een prijs waarover je het eens bent. Neem vandaag nog contact met ons op via 030 227 18 73 om jouw sanitair-, verwarmings- of koeldienst in Houten en omgeving in te plannen. Neem afscheid van sanitair problemen! Als je op zoek bent naar professionele sanitaire oplossingen in het gebied van Houten eindigt jou zoekopdracht hier. Loodgieter Houten is er voor je dag en nacht met een snelle, kwaliteitsvolle service. Als full-service sanitair-, verwarmings- en koelingsbedrijf zijn we in staat om onze gemeenschap de beste oplossingen te bieden voor een geweldige prijs. Of je nu hulp nodig hebt met een verstopte afvoer, een kapot waterverwarmer, een ovenvervanging of een wisselstroomreparatie, je kunt altijd op ons rekenen om de klus te klaren – en op een hoog niveau van kwaliteit.

  • Loodgieter HoutenGebarsten pijpen

Er zijn verschillende redenen waarom een pijp kan barsten, maar een van de meest voorkomende is wanneer oudere leidingen verslijten en verzwakken door jarenlang water dat er doorheen stroomt. Uiteindelijk, en zonder waarschuwing, zal de pijp genoeg hebben gehad en barsten. Boomwortels die ondergrondse leidingen verdringen, roestig gegalvaniseerde leidingen en vriestemperaturen zijn andere redenen waarom je uitbarstingspijpen op jouw eigendom kunt tegenkomen. Wat de reden ook is, snelle actie is vereist als je je realiseert wat er is gebeurd. Sluit indien mogelijk de watertoevoer onmiddellijk af en roep ons voor hulp.

  • Toilet ontstoppen

Om uw toilet efficiënt en probleemloos te laten werken, zijn er verschillende elementen die in combinatie met elkaar moeten werken. Het toilet moet correct zijn geïnstalleerd, het moet vrij zijn van lekken en back-ups, en de tank bovenop moet correct worden geïnstalleerd. Het handvat, de drijfarm en de ketting moeten allemaal precies goed zijn geplaatst, zodat het spoelmechanisme kan werken zonder onnodig water te verspillen. Als je toilet goed loopt, denk je er amper aan, maar als het moet worden gerepareerd of vervangen, kan het een grote afleiding zijn. Sommige dingen die uiteindelijk de meeste toiletklompen veroorzaken, zijn onder meer te veel toiletpapier doorspoelen, papieren handdoeken en maandverband door het toilet laten lopen en bakolie of vet in het toilet gieten.

  • Lekkages opsporen

Als het gaat om uw sanitair, is er niets zo frustrerend als te weten dat je ergens in het systeem een lek hebt, maar dat je het niet kunt lokaliseren of repareren. Dat is de reden waarom er lekdetectieservices bestaan. Een niet-gedetecteerd waterlek heeft de potentie om veel schade aan te richten, kostbare reparaties en schimmelgroei in verschillende delen van jouw huis. Schimmel is een van de tekenen dat je ergens in jouw huis een onopgemerkt waterlek hebt, laat het door ons controleren.

  • Nooddiensten

Sanitaire problemen gebeuren op de meest ongelegen momenten. Wanneer een sanitaire catastrofe plaatsvindt, heb je een bedrijf nodig dat werk van hoge kwaliteit, geweldige prijzen en loodgieters aanbiedt die jouw huis en jou zullen respecteren. De Loodgieters van Houten begrijpen de verschillende emoties die een huiseigenaar ervaart tijdens een loodgietersramp. Wanneer een sanitair probleem optreedt, kun je in paniek raken en frustreren. De sanitair technici van 24 Loodgieter Houten zijn niet alleen bevoegd om jouw sanitair op te knappen, maar zullen de tijd nemen om jouw zenuwen te kalmeren en alles uit te leggen wat ze moeten doen om jouw sanitair te repareren. Geen enkele klus is te groot of te klein. Onze professionals zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar voor zowel residentiële als commerciële panden. Op onze mooie, duidelijk homepage vind je ons telefoonnummer en het contactformulier.

Loodgieter Houten

Redenen om ons in te huren

  • Jouw tevredenheid is gegarandeerd. De klus is pas voltooid als je 100% tevreden bent met de resultaten. En als je dat niet bent, zullen we er alles aan doen om het goed te maken!
  • Geniet van vooruitbetaling met elke opdracht. Wij doen geen werk zonder jouw goedkeuring. Dit elimineert onaangename verrassingen aan het einde.
  • We huren alleen ervaren, erkende technici in voor jouw veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat de persoon die bij je aankomt een professional is die werkt met jouw belangen in het achterhoofd.
  • Jouw eigendom wordt met respect behandeld. We houden de werkruimte netjes en zullen opruimen nadat de klus is geklaard. Het zal lijken alsof we er nooit waren!
  • Je mag van ons verwachten dat we op tijd aankomen, in een schoon uniform en een volledig uitgeruste servicewagen.
  • We worden heel vaak aanbevolen. Ons bedrijf is trots op onze commitment naar onze klanten. Het grootste deel van onze nieuwe activiteiten komt van tevreden klanten en hun verwijzingen naar vrienden, buren en familie. We lossen alle comfortproblemen op, waaronder lekkages, toilet verstoppingen, rioollijn verstoppingen en nog veel meer. 
Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button