LOODGIETER HUIS TER HEIDE NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor spoedgevallen: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER HUIS TER HEIDE: praktische informatie

Wie is nou een loodgieter precies? Je zult er versteld van staan wat een loodgieter allemaal kan betekenen in jouw leven. Het werk van een loodgieter is heel erg divers. Oorspronkelijk waren loodgieters bezig met het gieten van lood in pijpen, zodat de huizen dicht gemaakt konden worden. Hedendaags zijn zij gespecialiseerd in het monteren, installeren en repareren van sanitair, verwarming installatie, waterleiding en rioleringen. Ben je woonachtig in Huis ter Heide of in de omgeving, dan hebben wij de beste loodgieters in huis voor jouw. Wij zijn betrouwbaar en leveren kwalitatief werk. Wil je meer weten over ons en onze diensten, lees maar verder mee!

Omdat het werk van een loodgieter heel divers is, zijn zij niet te vergeten bij de bouw en het onderhoud van huizen of gebouwen. Iemand die in het bezit is van een huis of gebouw, is wel vaker in contact gekomen met een loodgieter.

Een loodgieter wordt in de meeste gevallen ingehuurd bij lekkages, omdat zij over een uitgebreide kennis beschikken en jou kunnen helpen met het oplossen van een lekkage. Ook bij verbouwing van jouw keuken of badkamer, kun je een loodgieter inhuren, omdat je tijdens dit proces te maken gaat hebben met verwarming installatie, waterleidingen en rioleringen. Verder kun je gerust adviezen vragen bij het installeren of repareren van CV ketels. Zij delen wel graag hun kennis!

Loodgieter Huis ter HeideLoodgieter Huis ter Heide

Hieronder geef ik een toelichting van de verschillende werkzaamheden van een loodgieter, zodat je een beeld hebt van de diversiteit van dit vakgebied.

  • Lekkage: Vaak genoeg worden loodgieters ingehuurd om lekkages op te lossen of om ze te voorkomen. Het kan best wel lastig zijn om je eigen lekkage zelf op te lossen, omdat je niet over de nodige kennis bezit en/of de nodige gereedschappen.
  • Spoed: De meeste loodgietersbedrijven bieden ook hulp in spoedgevallen, zoals wij! Een spoedservice zal wel een paar centjes meer kosten dan normaal.
  • Leidingen: Rond heel jouw huis of bedrijf lopen er verschillenden leidingen, deze dienen onderhouden of gerepareerd te worden door een loodgieter. Omdat de meeste leidingen in de muur zitten, is het van belang dat jij jouw leidingen regelmatig laat controleren. Indien jouw leidingen een lekkage hebben of beschadigd zijn zul je die pas opmerken wanneer het al te laat is. En dan kom je in heel grote kosten.
  • Riolering: Los van lekkages, kun je een loodgieter ook inhuren voor een verstopte riolering. Doordat zij beschikken over de juiste middelen en gereedschappen kunnen zij jouw verstopte riolering makkelijk weer ontstoppen.
  • Vochtbestrijding: Je kunt een loodgieter ook inhuren voor het bestrijding van vocht en ook gelijk om advies vragen. Het is van belang dat vocht bestreden wordt, omdat het kan leiden tot schade aan je woning of gebouw. Te veel vocht kan dus leiden tot lekkage en een hoop schade.
  • Verwarming en CV ketel: Veel mensen hebben geen tot weinig kennis hierover en laten het dus vaak over aan een loodgieter. Bijvoorbeeld het ontluchten van je CV ketel, dit kan een loodgieter binnen een paar minuten regelen.
  • Verstopping:Een kleine verstopping kun je wel heel gauw oplossen. Maar zodra de verstopping diep in de leiding zit, is deze niet meer mogelijk zelf te doen en moet je die overlaten aan een loodgieter. Zij beschikken over speciale gereedschappen, waardoor je verstopping niet langer een probleem is.
  • Sanitair: Een loodgieter houdt zich ook bezig met het aanleggen en onderhouden van het sanitair. Zij zijn gespecialiseerd in het monteren, aanleggen en repareren van dit alles. Bijvoorbeeld: verwarmings- en koelsystemen, watergeiseers, watertanks en toiletten. Zij gebruiken dus vaak electrische als handgereedschappen.
  • Daklekkage: Tot slot kun je een loodgieter ook inhuren bij een daklekkage. Een daklekkage kan heel lastig zijn om zelf te repareren. Wees er dus zo snel mogelijk bij om het dak van je woning of bedrijf regelmatig te laten controleren.

Nu heb je kunnen lezen wie wij zijn en welke hulp wij allemaal te bieden hebben. Aarzel dus niet, klik hier om ons te contacten en/of een afspraak te maken.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button