LOODGIETER IJSSELSTEIN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER IJSSELSTEIN: praktische informatie

Het maakt niet uit of het een barstende of verstopte drainage is, je zou een loodgieter willen bellen voor onmiddellijke hulp. Ja, er zijn genoeg doe-het-zelf-trucjes op internet voor veel voorkomende sanitaire problemen, maar het inhuren van de Loodgieter IJsselstein heeft zijn eigen voordelen. Hier volgt een korte kijk op wat wij kunnen doen en waarom je ons moet inhuren.

Loodgieter IjsselsteinEr is niets ergers dan een lekkende pijp, een verstopte afvoer of een geblokkeerd toilet in het holst van de nacht of wanneer je gasten thuis hebt. Gelukkig kun je vertrouwen op de nooddiensten van ons om eventuele problemen op te lossen. Als je nooddiensten van een professionele loodgieter nodig hebt in IJsselstein en de omliggende gebieden, of gewoon op zoek bent naar een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met onze 24/7 team via 030 – 227 18 92. Of ga terug naar de homepage om het contactformulier in te vullen.

Sanitaire installatie en reparatie

Niemand wil echt aan sanitair denken (nou ja, misschien wel!). Het zou stil op de achtergrond moeten werken, maar wanneer een probleem zich voordoet – een aangesloten toilet, een lekkende kraan, een rioolsteun of een mislukte boiler, wil je snelle en betrouwbare service! Naast reparaties omvatten onze diensten vervangingen, installatie en onderhoud om al jouw leidingen in optimale staat te houden.

Residentiele en commerciële loodgietdiensten

Wij kunnen de volgende werkzaamheden thuis of op jouw kantoor uitvoeren:

 • Sanitaire voorzieningen
 • Spoelbakken, Toiletten, Douches & Baden, Kranen, Wasserijen; Inclusief installatie
 • Waterkokers (Standaard, Power Vent, Tankless)
 • Afvalverwijdering
 • House Re-Piping
 • Backflow Preventors
 • Rioolreiniging en –onderhoud (Inclusief cameradienst)
 • Vervanging van afvoerleidingen, waterlijnen en rioolleidingen
 • Carterpompen en back-upsystemen
 • Water verzachtende systemen
 • Gasleidingen / gasleidingen Installeren / aanzetten van apparaten
 • Ontdooien van bevroren leidingen

Plan jou onderhoudsservice

Wanneer je voor een sanitair probleem staat, kun je vertrouwen op de bekwame technici van loodgieter IJsselstein om jouw sanitair zo snel mogelijk weer te laten werken. Bel 030 – 227 18 92 of verzend ons handige serviceaanvraagformulier om service in te plannen. Noodhersteldienst 24/7 beschikbaar.

Wij geven de beste adviezen

We voeren een breed scala aan sanitaire producten, waaronder gootstenen, toiletten, douches en kuipen, kranen, wasbakken, afvalverwijdering en boilers van topfabrikanten. Met meer dan 6 decennia in de sanitaire branche hebben we de ervaring opgedaan om kwaliteitsproducten te herkennen, en we raden alleen producten aan waarvan we weten dat ze in de loop van de tijd zullen houden. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het selecteren van de beste producten voor jouw behoeften, en onze bekwame installateurs zullen in een korte tijd dingen hebben opgezet en werken.

Diensten voor onze commerciële klanten

Voor onze commerciële klanten zijn er regelmatige inspecties, plus gepland en preventief onderhoud, uitgevoerd door onze gecertificeerde technici. Regelmatig onderhoud kan je op de lange termijn geld besparen door jouw leidingen en armaturen een jarenlange levensduur te geven. Met regelmatige service wordt de stilstand tijd verkort en kosten voor noodreparatie worden vermeden. We installeren en bieden ook jaarlijkse testen van Backflow Preventers. Jaarlijks testen is vereist door lokale gemeenschappen; we hebben door de overheid gecertificeerde testers op personeel.

Klanten van woonbuizen kunnen ook profiteren van periodieke of jaarlijkse inspecties om te controleren op lekken of scheuren in armaturen. Het oplossen van kleine lekken bespaart water en verlaagt de waterrekening. Wat nog belangrijker is, is dat het probleem vroeg wordt opgevangen wanneer ze gemakkelijker kunnen worden verholpen, waardoor duurdere reparaties later en schade aan het huis kunnen worden voorkomen.

Loodgieter IJsselstein

Onze vriendelijke, professioneel getrainde sanitaire technici beantwoorden al jouw vragen over de aanbevolen sanitaire dienst of producten en leggen uit wat je nodig zult hebben om de systemen, armaturen of apparatuur in jouw huis, kantoor of ander commercieel eigendom te installeren of te repareren. Ons belangrijkste doel is een tevreden klant. Op basis van onze herhaalde bedrijfs- en klantervaringen, doen we het goed. Onze klanten bevelen ons aan voor onze uitzonderlijke kwaliteit, concurrerende prijzen, integriteit en attente klantenservice.

Klanten kiezen voor ons om:

 • Concurrerende prijzen

We zijn eerlijk tevredenheid is gegarandeerd.

 • Technische vaardigheid

Onze technici zijn gedreven in het oplossen van problemen en zijn uitgerust met de nieuwste instrumenten.

 • Uitstekende service

Snelle responstijd plus efficiënte, hoogwaardige afwerking.

 • Duidelijke communicatie

We nemen de tijd om jou het probleem uit te leggen en wat nodig is voor eventuele reparatie of vervanging, inclusief opties, kosten en tijdsbestekken.

 • Eenvoudig plannen

Als je een service wilt inplannen, bel met 030 – 227 18 92 (tussen 7:00 en 16:00 uur) of verzend een bericht via ons serviceaanvraagformulier. We regelen jouw service dan snel. Onze planningsmedewerkers zullen je een tijdschema geven wanneer zij jouw serviceafspraak plannen. Onze technici zal je een beleefdheidsbezoek brengen wanneer ze onderweg zijn. Voor onmiddellijke hulp kun je bellen met onze 24/7 hulplijn.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button