LOODGIETER NIEUWEGEIN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER NIEUWEGEIN: praktische informatie

Je bedenkt het maar niet, of er is wel een klus te klaren in het huis, waar een loodgieter voor nodig is. Het werk van een loodgieter is veelzijdig en vereist een hoge mate van vakmanschap. Geen klus is hetzelfde en dient er voor de aanvang van de meeste werkzaamheden, een oplossing bedacht te worden om de niet alleen het euvel technisch te verhelpen, maar ook de kosten aan de lage kant te houden. Denk maar aan het openbreken van een wand om een lekke leiding te repareren en is de inzet van speciaal gereedschap dan ook vereist om de werkzaamheden een vlot verloop te geven.

Loodgieter NieuwegeinDat hoor je wel vaak en is het zelf verwisselen van een kraan natuurlijk wel een klus die niet veel problemen mag opleveren. Anders wordt het wanneer het gaat om het verhelpen van een lekkage, het plaatsen van sanitair of een verstopping aan de afvoer. De aanpak zal in veel gevallen ter plekke besproken moeten worden en zal een loodgieter Utrecht daar altijd een passende oplossing voor weten te vinden. Een loodgieter is niet alleen de persoon (of bedrijf natuurlijk) om zulke problemen aan te pakken, maar moet ook gelijk beschikbaar zijn. Wat als de afvoer verstopt raakt in het weekend? Het ontstane ongerief zal onbeschrijfelijk zijn en kan er natuurlijk gewacht worden tot maandag. De beschikbaarheid van elke loodgieter dient dus optimaal te zijn, ook in het weekend. Er zijn zelfs loodgieters die 1x24u beschikbaar zijn en heeft dat al voor velen een ware verademing betekent wanneer de loodgieter aan de voordeur verschijnt.

Een loodgieter is van alle huizen thuis

Een manusje van alles, zou je wel zeggen en is de moderne loodgieter ook de aangewezen persoon bij het verhelpen van problemen met de Cv-ketel of installatie. Dat vergt weer wat aparte kennis, steeds moeten bijscholen op dat gebied (de techniek staat namelijk niet stil) en het moeten aanschaffen van speciaal gereedschap. Alles moet de moderne loodgieter wel met zich mee hebben om op elk moment van de dag ervoor te kunnen zorgen dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen. Naast het verhelpen van problemen, is het voor de loodgieter ook van groot belang dat er gewerkt wordt aan de preventie. Veel defecten zijn namelijk te voorkomen wanneer er preventief te werk wordt gegaan en kan je daar zeker wel een helpende hand voor gebruiken. Zo wordt er geadviseerd om de Cv-installatie op tijd een onderhoudsbeurt te laten ondergaan en zal je zo in hartje winter niet voor een “koude” verrassing komen te staan.  Met het afsluiten van een onderhoudscontract, ben je ervan verzekerd dat alles keurig in orde is en zullen ook de kosten voor het verhelpen van defecten meevallen.

Reken er maar op dat het probleem gelijk verholpen wordt

Naast het nodig vakmanschap en het juist gereedschap, is het belangrijk dat de loodgieter ook een voorraad aan materiaal bij zich heeft. Het zou toch wel een doodzonde zijn wanneer een gesprongen leiding in de avonduren, niet gerepareerd kan worden omdat er geen materiaal voorhanden is en tot de volgende ochtend gewacht dient te worden. Een leiding, kraan, schroeven en alles wat nu nodig is voor het uitvoeren van een “doorsnee” reparatie, moet zo een loodgieter wel overal met zich meenemen en wordt de klant hierdoor gelijk geholpen. Met de kwaliteit van de gebruikte materialen is het ook helemaal in orde en kijk je daarom bij zo een loodgieter wel of die lid is van de UNETO-VNI en beschikt over een KOMO certificaat. Lidmaatschap van de UNETO-VNI wordt verkregen wanneer zo een loodgieter beschikt over alle relevante diploma’s en dient de vereniging ook gelijk als aanspreekpunt om problemen voor te leggen. Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden mag er daarom niet ontbreken en ben je er verzekerd van dat de investering een duurzaam karakter zal hebben. Voor de aanleg van nieuwe installaties of het aanpassen van bestaande, is het trouwens een vereiste van de verzekeringsmaatschappij dat alle werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden door een loodgieter met alle benodigde certificaten en diploma’s.

Loodgieter Nieuwegein

Een loodgieter Nieuwegein is dus bekwaam op de vele gebieden waar het werk betrekking op heeft en moet daarnaast ook altijd ter beschikking zijn voor de klant. Dankzij de onderlinge samenwerking, kan er altijd een beroep gedaan worden op partners en komt dat alles in het voordeel uit van de klant. Niet alleen voor het verhelpen van problemen, maar ook de preventie, komt een loodgieter van te pas en wordt zo voorkomen dat je verder in de kosten wordt gejaagd.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button