LOODGIETER ODIJK NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER ODIJK:

praktische informatie

Odijk is een dorp in de provincie Utrecht en behoort tot de gemeente Bunnik. Het bestaat uit zo’n 5.465 inwoners en was bekend vanwege het museum voor de bijenteelt. Odijk heeft ook heel veel wandelroutes langs de Kromme Rijn. Verder nog een sporthal, een natuurijsbaan, een tennispark, een voetbalclub genaamd SV Odijk, een scouting- en een volleybalvereniging. Er zijn dus genoeg plekken waar je kunt ontspannen. Wij zijn een loodgietersbedrijf in Odijk en wij staan klaar voor de inwoners van Odijk en omgeving. Gezien het aantal inwoners, kun je inbeelden dat er toch heel wat werk te doen valt. Denk maar aan al de huizen en gebouwen. Wil jij ook een klant van ons worden of ben je al een klant van ons en wil je gebruik maken van de andere diensten die wij te bieden hebben?  Lees nou verder meer over ons en onze diensten.

Loodgieter OdijkWij zijn een loodgietersbedrijf, gevestigd in Utrecht, met heel veel ervaring en goed gespecialiseerde vakmannen. Wij bieden onze diensten 24/7 aan de klant. Verder hebben we een hele grote klantenkring met heel veel positieve feedback. Die klantenkring willen wij natuurlijk door laten groeien. Wij gaan ervan uit dat het belang van onze klanten, ons eerste prioriteit is.

 

Wat ons uniek maakt van de anderen is:

  • Dat wij ons team blijven trainen met de nieuwe technologie: Modernisering is een blijvend onderwerp bij de producenten. Producten worden steeds weer aangepast naar gemak en de moderniteit. Daarom is het van belang dat onze loodgieters op de hoogte blijven van de aanpassingen zodat zij weten hoe zij hun werkzaamheden moeten verrichten.
  • Dat ons team heel vriendelijk en klantgericht te werk gaat: Het is heel prettig wanneer je een werk moet verrichten bij een klant en je heel vriendelijk wordt ontvangen en omgekeerd is het ook prettig voor de klant wanneer de werkzaamheden naar wens verricht worden. Ook de tijd dat je bezig bent geweest heb je een hele goede klantrelatie kunnen opbouwen.
  • Dat je ook op ons kunt rekenen in tijden van nood: Heb je geen afspraak maar je ontdekt plots een lekkage of een verstopping? Geen nood, je kunt ons gerust bellen en wij komen binnen de kortste tijd aan.
  • Dat wij graag adviezen geven via telefonie of plaatselijk: Indien je over iets wilt weten met betrekking tot 1 van de werkzaamheden, kun je ons altijd bellen voor advies. Maar ook wanneer wij bij jou aanwezig zijn voor werkzaamheden, kun je gerust vragen stellen. Misschien kun je met dat advies in het vervolg een probleem zelf oplossen.
  • Dat wij altijd positieve feedback hebben gehad van onze bestaande klanten: Doordat onze klanten heel tevreden zijn met de werkzaamheden die verricht werden bij hun, geven zij hele goede feedback aan ons, maar adviseren anderen, die nog niet tot onze klantenkring toebehoren, om wel eens een gebruik te maken van 1 van onze diensten.
  • Dat wij ook nog de laagste prijs hanteren voor de klant: Wij willen hebben dat het voor een ieder rendabel is om een loodgieter in te huren voor dergelijke werkzaamheden.

 

Loodgieter Odijk

Het werk van een loodgieter is heel divers. Denk maar aan het installeren, repareren en onderhouden van alles dat te maken heeft met sanitair, verwarming, water en afvoer.

Er zijn dus heel wat werkzaamheden die onze loodgieters kunnen verrichten, maar hier een opsomming de hoofdwerkzaamheden van een loodgieter:

  • Het installeren, onderhouden en repareren van sanitair: Hierbij wordt verstaan alle water gerelateerde artikelen, die in en rondom je huis geplaatst of geïnstalleerd zijn. Vanaf de kraan tot en met de afvoer/riool. Wil je bijvoorbeeld je badkamer, toilet, of spoelbak vernieuwen? Wij doen dat heel goed en netjes voor jou. Mocht je een lekkage hebben of een verstopping in je toilet, badkamer of je spoelbak? Maak gauw een afspraak en we zijn binnen de kortste tijd bij jou. Met de juiste gereedschappen en middelen kunnen wij dat heel gauw en simpel oplossen.
  • Het installeren, onderhouden en repareren van verwarmingen: Problemen met de CV ketel en geen warm water meer in je huis of gebouw? Wij kunnen dat heel gauw voor jou oplossen. Zorg er dus ook voor dat jij jou CV ketel regelmatig laat controleren,
  • Het installeren, onderhouden en repareren van riolen: Een rioolleiding blijft niet voor altijd 100% waterdicht. Doordat er gassen in het riool aanwezig zijn kunnen die materialen zoals beton en staal aantasten. Wanneer er overbelasting plaatsvindt, op de grond rondom het riool of in de omgeving van de rioolbuizen, kan er schade aangebracht worden aan het riool of de rioolbuizen, zoals scheuringen. Ook wortels van grote bomen kunnen schade aanbrengen, zoals scheuringen tot zelfs barsten. Hou jou omgeving dus in de gaten.

 

Zo! Nu heb jij dus gelezen wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Heb je dus een loodgieter nodig? Maak zo gauw als mogelijk contact op met Loodgietersbedrijf Utrecht en jouw probleem is binnen een oogwenk opgelost!

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button