LOODGIETER OUD ZUILEN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER OUD ZUILEN: praktische informatie

Oud Zuilen is een prachtig dorp aan de rivier, de Vecht. Het is gelegen in de gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. Het dorp zit vol historische plekken zoals: het Slot Zuylen, de Hervormde Kerk van Oud-Zuilen, de Begraafplaats Oud-Zuilen en het historisch pand Swaenenvecht. Het is een heel klein dorp met circa 600 inwoners en ons bedrijf bevindt zich in dit klein dorpje. Wil je meer weten over ons, wie wij zijn, wat wij allemaal doen en wat wij te bieden hebben? Lees maar gerust verder mee!

Loodgieter Oud ZuilenWij zijn een professionele loodgietersbedrijf gevestigd in Oud Zuilen, gespecialiseerd in heel wat werkzaamheden. Wij beschikken over gekwalificeerde vakmannen, die hun werk heel goed naar behoren weten te doen. Indien je woonachtig of tewerkgesteld bent in Oud Zuilen en omgeving, dan kun jij daarmee super blij zijn, omdat wij heel wat voor jou kunnen betekenen. Wij kunnen jou helpen met alles en nog wat omtrent sanitair, cv ketel, riolering, daken en dakgoten.

 

Communicatie is heel belangrijk, zonder een goede communicatie kun je misverstanden krijgen en dat is niet altijd fijn. Het is altijd prettig wanneer een werk vlot verloopt. Zowel voor de klant als voor de loodgieter. Het kan voorkomen dat jij als klant niet altijd weet, jouw probleem of doel goed uit te leggen. Daarom vinden wij het altijd belangrijk om het werk te bezichtigen na de melding, alvorens er van start wordt gegaan met het definitief uitvoeren van het werk. Nadien prikken wij samen met jou een geschikte datum.

 

Maar weet je dat wij, los van afspraken, ook in noodgevallen kunnen helpen? Heb jij een lekkage of verstopping niet op tijd kunnen ontdekken? Of zit je ineens zonder verwarming? Dan zit je nu wel even met de handen in het haar! Geen nood! Want daarvoor zijn wij er 24/7 voor jou! Hier is bezichtigen niet meer van belang, er wordt direct werk van gemaakt om jou probleem zo snel als mogelijk, maar ook zo professioneel mogelijk, op te lossen.

 

Verder vinden wij ook dat onze loodgieters up-to-date moeten blijven met de hedendaagse ontwikkelingen. De hedendaagse technologie blijft niet stilzitten en als jij iemand bent die van modern houdt, dan ben ik er zeker van dat jij ook met deze technologie verder wilt gaan. Daarom geven wij hen vaak trainingen, indien er bijvoorbeeld een nieuwe model CV ketel op de markt is gekomen. Daardoor weten de vakmannen wat zij allemaal precies moeten doen tijdens de werkzaamheden en wat zij allemaal nodig hebben.

 

Welke diensten kunnen wij allemaal verlenen binnen Oud Zuilen en omgeving?

De diensten die wij allemaal binnen Oud Zuilen en omgeving te hebben worden verdeeld in 4 hoofdcategorieën, te weten:

 1. Het installeren, onderhouden en repareren van sanitair. Denk maar aan het installeren van toiletten, douches, badkuipen enzovoorts.
 2. Het installeren, onderhouden en repareren van rioleringen.
 3. Het installeren, onderhouden en repareren  van verwarmingsinstallaties. Denk maar aan de verwarming van de de vloer, het gebouw of van water.
 4. Het installeren, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.

 

Waarom zou jij voor ons moeten kiezen?

Om te kiezen voor een loodgietersbedrijf, zou je eerst de ervaringen enzovoorts willen weten. De goede kanten dus. Daarom zal ik hier wat punten opsommen, waarom jij voor ons zou moeten kiezen. Redenen voor het kiezen van ons bedrijf:

 1. Onze loodgieters zijn betrouwbaar en klantvriendelijk.
 2. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring in hun vak.
 3. Onze loodgieters blijven up-to-date met de hedendaagse ontwikkelingen.
 4. Wij krijgen altijd goede feedback terug van onze klanten dat zij zelf terug naar ons voor andere werkzaamheden en vaak genoeg verwijzen zij anderen ook naar ons. Dat is toch gewoon super?!

 

Loodgieter Oud Zuilen

Vaak genoeg zitten wij met kleine klusjes die wij zelf willen oplossen. Door gebrek aan kennis kan er ook heel veel mis gaan. Bijvoorbeeld door gebrek aan kennis over het vak of gebruik van de verkeerde gereedschappen. Enkele punten die mis kunnen lopen bij een doe-het-zelf::

 1. Je kunt je pijpleidingen beschadigen bij reparatie van en pijp.
 2. Bij een verstopping kun je door gebruik van verkeerde instrumenten, de verstopping juist verergeren.
 3. Doordat je een apparaat niet goed hebt geïnstalleerd, kun je die ook beschadigen.

Verder kunnen er nog tal van zaken mislopen bij het verkeerd handelen. Je hebt nu heel wat informatie kunnen lezen over wie wij zijn, welke diensten wij aan te bieden hebben, waarom je voor ons kunt kiezen en zelfs de nadelen van een doe-het-zelf. Heb je nou te kampen met 1 van de bovengenoemde werkzaamheden, breek je hoofd niet te veel en contact meteen een loodgieter in Utrecht!.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button