LOODGIETER ’T GOY  NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 030 – 227 18 92

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Knapt er een leiding midden in de nacht of werkt de CV ketel niet meer? Je hoeft niet te wachten met bellen. Wij staan elke dag en op ieder uur van de dag beschikbaar om je verder te helpen.

Direct bij jou thuis

Wachten hoeft niet. Wanneer je contact opneemt zorgen we dat er direct een loodgieter bij je langskomt en dat het probleem tot de verleden tijd behoort.

Zekerheid

Wanneer we bij jou langskomen dan kun je er zeker van zijn dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieter houdt achteraf altijd een evaluatie met de klant en pas wanneer alles goed is gaan wij weer weg.

LOODGIETER ’T GOY:
praktische informatie

Bilthoven, een ontzettend mooie en leuke plek in Nederland. Wat dit plekje zo apart maakt zijn de vriendelijke inwoners en werkenden. Overal in Bilthoven zijn glimlachjes aan te treffen en dat vinden wij zo fijn. Helaas hebben wij opgemerkt dat de inwoners en/of werkenden in Bilthoven het altijd zo druk hebben. Wij weten dat Nederlanders hard werkende mensen zijn en dat zij daarom weinig tijd over hebben om bijvoorbeeld huishoudelijke klusjes zelfstandig te verrichten. Ben jij ook één van deze inwoners en/of werkenden in Bilthoven? Heb jij huishoudelijke klusjes in jouw huis en/of de werkplek die jij gedaan wilt hebben? Vandaag is dan de gelukkigste dag van jouw leven, want wij kunnen jou helpen hiermee! Heb jij enig idee wie wij zijn en waarom wij ons focussen op de hard werkende inwoners en/of werkenden in Bilthoven? Lees verder om meer over loodgieter in Utrecht en onze diensten te weten!

Loodgieter 't GoyZoals je eerder gelezen hebt, zijn wij een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in de provincie Utrecht. Je zult je wellicht niet ver bevinden van ons kantoor en dat maakt het dus leuker. Weet jij waarom? Nou, indien jij loodgieterswerkzaamheden behoeft zijn wij heel snel op de plek van bestemming. Zodoende kun jij jouw huishoudelijke klusjes sneller gedaan hebben. Heel simpel toch! Ons team aan loodgieters hebben al jaren ervaring in hun vak en daardoor weten zij precies hoe zij elke situatie bij al onze (toekomstige) klanten moeten aanpakken. Zij begrijpen situaties sneller en gaan gerichter de klusjes voor jou fixeren. In zee gaan met ons brengt dus dubbel voordelen voor jou op. Wist je dat er naast deze twee redenen ook andere redenen zijn die positieve uitkomsten hebben voor jou? Verkrijg meer informatie door de punten hieronder te lezen:

  1. Onze loodgieters zijn ten alle tijden vriendelijk tegenover onze bestaande klanten. Op die manier voelen onze bestaande klanten zich op hun gemak en kunnen zij beter communiceren met ons team. Zoals je weet is een goede communicatie de sleutel voor kwalitatief werk. Het kunnen dan gevallen op de werkplek of op school zijn, maar in dit geval ook bij de verlening van onze loodgietersdiensten. Wees dus gerust en communiceer steeds weer over de problemen waarmee jij te kampen hebt.
  2. Onze loodgieters hebben een luisterend oor. Zoals je hierboven hebt gelezen zijn onze loodgieters altijd vriendelijk en kun jij je daardoor op jouw gemak voelen om verder te communiceren. Hierdoor luisteren onze loodgieters graag naar het huishoudelijk probleem waar jij mee te kampen hebt. Op die manier kunnen onze loodgieters jouw probleem beter begrijpen en weten zij ook hoe zij die het best kunnen aanpakken. Zie je, het heeft dus allemaal te maken met een goede communicatie!
  3. Onze loodgieters geven altijd preventieve als repressieve adviezen. Onze diensten verschillen en dat zul je lezen in het volgend stuk. Je zult zien dat preventieve adviezen nodig zijn wanneer jij bijvoorbeeld installaties in jouw huis en/of werkplek behoeft. Daarnaast zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de reparatie en onderhoud van jouw huishoudelijke spullen. Ook hiervoor zul je repressieve adviezen nodig hebben. Je ziet dus dat je bij onze terecht bent voor de ‘voor en na’ situaties. Heel handig dus!
  4. Dankzij het goed gedrag van onze loodgieters en de kwalitatieve uitkomsten, zijn bestaande klanten vaker terug gekomen om gebruik te maken van de overige diensten. Wij kunnen hieruit concluderen dat onze bestaande klanten tevreden zijn met ons werk en daardoor steeds weer voor ons kiezen.
  5. Wij trainen onze loodgieters regelmatig. Hedendaags zijn innovaties niet weg te denken. Een simpel voorbeeld is het nieuw model aan douches. Vaak genoeg moeten deze douches heel wat stappen ondergaan, alvorens hij kan functioneren. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze loodgieters op de hoogte zijn van de hedendaagse innovaties, zodat zij de werkzaamheden bij jou sneller en beter kunnen verrichten.

Loodgieter ’t Goy

De diensten die wij allemaal aan jou kunnen verlenen, splitsen wij op in vier hoofdcategorieën. Deze zijn onder andere:

  1. Het aanleggen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  2. Het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair.
  3. Het aanleggen, onderhouden en repareren van dakgoten, kozijnen en daken.
  4. Het aanleggen, onderhouden en repareren van verwarmingen.

Deze opsplitsing hebben wij gemaakt, omdat wij daar tussendoor ook wat diensten verlenen. Denk bij deze bijvoorbeeld aan het ontstoppen van jouw riolering. Deze heeft niet te maken met lekkages. Let dus altijd op jouw omgeving. Indien jij ongewenste gevallen tegenkomt, wacht dan niet te lang. Schakel ons team per direct in!

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterUtrecht030.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact
Loodgieterutrecht030
Graadt van Roggenweg 330
3531 AH, Utrecht
Utrecht
Telefoonnummer: 030 227 18 92 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button