Veel mensen onderschatten de werkzaamheden van een loodgieter. Mensen denken vaak dat een loodgieter weinig opleiding vereist en dat het door veel mensen gedaan kan worden. Echter kennen wij in Nederland een tekort aan loodgieters en is het niet voor iedereen weggelegd. Het beroep van een loodgieter is erg breed en een goede loodgieter beschikt dan ook over de juiste certificaten en over veel ervaring. Om je een beter beeld te kunnen geven van de werkzaamheden die een loodgieter doet hebben we hieronder meer informatie vermeld.

Het verhelpen van lekkages

Alle leidingen in huis kunnen te maken krijgen met lekkages. Wanneer jij denkt dat je last hebt van een lekkage in huis dan is een loodgieter er voor om een lekkage op te sporen en deze direct op te lossen. Een loodgieter beschikt over de juiste kennis en het juiste gereedschap waardoor het voor een loodgieter eenvoudig is om een lekkage snel op te sporen. Eenmaal een lekkage gevonden dan is een loodgieter verantwoordelijk om er voor te zorgen dat het lekkage op de juiste manier wordt gerepareerd.

Alles wat met een CV ketel te maken heeft

Daarnaast zijn loodgieters er voor om alles wat met de CV ketel te maken heeft op te lossen. Een CV ketel kan een storing hebben, waardoor deze niet meer werkt. Een loodgieter komt bij jou aan huis om een storing op te lossen. Een CV ketel kan ook defect zijn. Ook in dit geval dient de CV ketel gemaakt te worden. Om een storing of een kapotte CV ketel te voorkomen laat je regelmatig onderhoud uitvoeren. Een onderhoudsbeurt kan storingen of een defecte CV ketel voorkomen. Tot slot kan een loodgieter je van dienst zijn wanneer je besluit om een nieuwe CV ketel aan te sluiten.

Het ontstoppen van verstoppingen

Veel verstoppingen komen voor in de riolering van de wc, in de afvoer in de keuken of in de badkamer. Dergelijke verstoppingen komen vaak doordat er verkeerde dingen worden doorgespoeld. Een loodgieter zorgt er voor dat de verstopping snel wordt verholpen. Ook een verstopte wc is voor een loodgieter een normale klus.

Verbouwingen in huis

Ga jij een verbouwing in huis verrichten? Dan kun je hier een loodgieter bij gebruiken. Bij een verbouwing in huis komt veel leidingwerk kijken en hier dient rekening mee gehouden te worden. Schakel daarom een loodgieter in wanneer je gaat verbouwen in huis. Voornamelijk bij een verbouwing in de badkamer komt veel leidingwerk kijken.

Een loodgieter nodig?

Heb jij een loodgieter nodig voor een van de bovenstaande werkzaamheden? Dan kun je vandaag nog een afspraak maken via onze klantenservice door het nummer op de website te draaien of door het contactformulier in te vullen.

Wij beschikken over een team van loodgieters die allemaal over de juiste kennis en certificaten beschikken. Daarnaast hebben onze loodgieters jarenlange ervaring en kijken ze nergens meer vreemd van op. Zij zien iedere klus ook weer als een nieuwe uitdaging. Onze loodgieters gaan pas weer bij jou van huis wanneer het probleem is opgelost.

Call Now Button